Co. τεχνολογίας Coreman Shenzhen, που περιορίζεται

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Coreman Technology Co., Limited

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen Coreman Technology Co., Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Coreman Technology Co., Limited Πιστοποιήσεις
«Coreman ήταν πολύ αξιοσύστατο και πρόθυμο αρκετά στο σύντομο χρονικό διάστημα να βοηθήσει να υποστηρίξει το μεγαλύτερο γεγονός ενοικίου μας. και η προσοχή πελατών είναι φανταστική, ο Tony διατήρησε επαφή με με τακτικά και απάντησε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις πολύ αποτελεσματικά.»

—— Σαρλόττα, περίπατος νύχτας σπινθηρίσματος

Το Coreman ήταν ένα όνειρο για να εργαστεί με και ενστάλαξε ένα τεράστιο ποσό της εμπιστοσύνης που όλα θα έτρεχαν καλά! Θα είμαστε σίγουρα στην αφή για τις μελλοντικές παραγωγές! Σας ευχαριστούμε όλοι και επίσης σας ευχαριστήστε στο καλοκαίρι που έκανε μια καλή εργασία όλη η εβδομάδα όπως εκτιμάμε ότι δεν είναι η πιό συναρπαστική τεχνική εργασία για να τρέξει μια οθόνη έξω από όλη την εβδομάδα. Μεγάλη εργασία σε σας όλες

—— Διαλογή Wimbledon, Piccadill

Ο Tony ήταν πολύ χρήσιμος και ενθουσιώδης όταν κρατήσαμε. Επίσης αγαθό για να έχει μια κλήση από τον τεχνικό διευθυντή για να εξακριβώσει τις ακριβείς ανάγκες μας. Το προσωπικό την ημέρα ήταν χρήσιμο και ικανό. Εν γένει, μια πολύ καλή εμπειρία»

—— EvenLED, Βέλγιο

Μεγάλη υπηρεσία από το πρώτο τηλεφώνημα μέχρι το τέλος του γεγονότος. Μια μεγάλη επιχείρηση για να εξετάσει!»

—— Videowall Gmbh Stefan

Αυτό είναι την πρώτη φορά που έχουμε κάνει μια υπαίθρια οδηγημένη ενοίκιο οθόνη P3.91 στο στάδιο και η υπηρεσία σας από την αρχική έρευνά μας, στην επαγγελματική απάντησή σας και έπειτα πραγματικό γεγονός ήταν φανταστική! Η ποιότητα του τεχνικού εξοπλισμού στη φιλική διάθεση του προσωπικού ήταν σημαντική. Ήσαστε μεγάλοι στην παροχή των συμβουλών και των ιδεών. Ευχαριστίες για όλους τους τύπους σας

—— Κινητός-οδηγημένος, Μεξικό

Πάντα μια ευχαρίστηση να εξεταστεί Coreman. Ο Tony είναι ευγενικός και αποδοτικός, όλοι οι μηχανικοί είναι επαγγελματικοί και είμαι προηγουμένως πολύ εντυπωσιασμένου με τη σε απευθείας σύνδεση τεχνική υποστήριξη. Χωρίς πρόβλημα, ο μηχανικός λύνει όλοι και μπορούν να επικοινωνήσουν από τα αγγλικά άμεσα και αναμένω με ενδιαφέρον τα πολλά περισσότερα προγράμματα στο μέλλον.

—— Martin

Ακριβώς επιθυμητό για να σας ρίξουν ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε σας και η ομάδα σας για να πουν έναν τεράστιο ευχαριστούν σας για τη βοήθειά σας και τη σκληρή δουλειά στο πρόγραμμά μας για την εκκλησία αυτό το Σαββατοκύριακο. Η οθόνη εξέτασε μεγάλη το γεγονός και σας ευχαριστεί για τη βοήθεια μας να αποκτηθεί το περιεχόμενο εκεί έξω τόσο ομαλά.

—— Colorrun που οδηγείται, χαρά

Οι τύποι σας ήταν λεπτομερώς επαγγελματικοί – πανέτοιμος και πολύ ικανός. Παρακαλώ τους ευχαριστήστε πάρα πολύ από την υποστήριξη του 2017 για όλα τα προγράμματά μας. Τόσο ευτυχής να γίνει ο πράκτοράς σας.

—— Giovanni

Εργάστηκα με το γεγονός επιδείξεων Coreman σε μεγάλη κλίμακα, και ήταν φανταστικές. Πριν από το γεγονός η ομάδα ήταν πραγματικά χρήσιμη και πεπειραμένος, με συμβούλεψαν για τις καλύτερες οθόνες για να ταιριάξουν το σχέδιο γεγονότος μου area.CAD, δομή, τηλεοπτική, καλή υποστήριξη εγκαταστάσεων.

—— MediaNow Oleg

Shenzhen Coreman Technology Co., Limited

1 2 3 4
Shenzhen Coreman Technology Co., Limited Shenzhen Coreman Technology Co., Limited Shenzhen Coreman Technology Co., Limited Shenzhen Coreman Technology Co., Limited
Εργοστάσιο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μάρκες : Coreman
Αριθμός Υπαλλήλων : 101~200
Ετήσιες πωλήσεις : 10million-50million
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 70% - 80%
OEM experience: 8 years
R&D department: 15-20 employees
QC department: 30-50 employees
factory size: 3000-5000 square meter
Engineer: 10-20 employees, 5 of them can speak English directly
Sales group: 10 groups

Καλωσορίστε στην ομάδα των οδηγήσεων COREMAN.

 

 

Η Co. τεχνολογίας Coreman, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση που αφιερώνεται στην έρευνα και την ανάπτυξη της επίδειξης των οδηγήσεων, του φωτισμού των οδηγήσεων, της στήριξης λογισμικού, του μάρκετινγκ, της κατασκευής και της εγκατάστασης, και της υπηρεσίας μεταπωλήσεων.

 

Οι οδηγήσεις είναι ένα προϊόν της τεχνολογίας πληροφοριών, με υψηλότερα προεξέχοντα πλεονεκτήματα μιας τα μακράς διαρκείας, φωτοηλεκτρικά μετατροπής απόδοσης, που οδηγούν την ολόκληρη βιομηχανία επίδειξης, και σε ένα ανησυχητικό ποσοστό, που εφαρμόζεται στη ζωή στους διάφορους τομείς σαφής, ομαλός, γρήγορος ψηφιακός η μαγική ικανότητα μετατροπής ιματισμού, έτσι ώστε η αγάπη της χρηματοδότησης, τίτλοι, σταθμοί, αερολιμένες, υπεραγορές, φωτισμός σπιτιών και επίδειξη άλλων οδηγήσεων Το στάδιο, ο τόπος συναντήσεως του ανταγωνισμού η μετάδοση πληροφοριών, ζωντανή είναι ένα μαλακό σημείο στην τεχνολογία επίδειξης των οδηγήσεων, στα οδικά σημάδια εθνικών οδών και ο προσδιορισμός ορίου ταχύτητας, μεταβλητή νοημοσύνη ταχύτητας, είναι αδιάσπαστος από τα οθόνη-συγκεκριμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα επίδειξης των οδηγήσεων, οι αποδόσεις, συνεδριάσεις, διαφήμιση, η αίτησή της είναι να παρουσιαστεί μια οπτική επανάσταση.

 

Καθώς μια επαγγελματική επίδειξη των οδηγήσεων, οδήγησε στην επίδειξη τον κατασκευαστή φωτισμού, η ομάδα τεχνολογίας COREMAN όχι μόνο συνεχίζει των κανονικών οδηγήσεων, ενισχύει την οικονομικώς αποδοτική και γενική ανταγωνιστικότητα αγοράς του προϊόντος, αλλά και πήρε μια σημαντική πρόοδο στην ειδική χρήση. Με υψηλό - η ποιοτική ανταγωνιστική τιμή, τα προϊόντα μας διέδωσε σε όλο τον κόσμο και κερδίζει ευγενικά το δημόσιο έπαινο από εσωτερικό και στο εξωτερικό το χρήστη.

Έχουμε ένα τμήμα 10 ετών πωλήσεων εμπειρίας υπερπόντιο. Ξέρουν την αγορά σας πολύ καλά. Θα γίνουν ο καλός υποστηρικτής σας.

 

Βρείτε το προϊόν, βρίσκει ο επαγγελματίας. Η υπηρεσία είναι η ζωή μας.

Ομάδα Coreman, είμαστε το πραγματικό ΑΤΟΜΟ ΠΥΡΗΝΩΝ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Coreman Technology Co., Limited

Τηλ.:: 86-0755-2958-1201

Φαξ: 86-0577-2958-1201

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς